Na de winst volgt de breuk: wie doorbreekt de vloek van de ‘Mooiste Koppel’-award?

Viktor Verhulst met zijn voormalige partner Marthe De Pillecyn op het podium van de Story Showbizz Awards.
Kristof Ghyselinck Viktor Verhulst met zijn voormalige partner Marthe De Pillecyn op het podium van de Story Showbizz Awards.
Het lijkt wel een vloek te zijn: het paar dat de award voor ‘Mooiste Koppel’ mee naar huis neemt tijdens de Story Showbizz Awards, gaat het jaar daarna uit elkaar. Wie kan deze spijtige trend doorbreken? 

Pommeline en Fabrizio moesten er vorig jaar aan geloven: ze stonden op de roze loper van de Story Showbizz Awards als favoriete koppel van het jaar. In het jaar dat daarop volgde kwamen we echter te weten dat hun verloving werd verbroken en dat Fabrizio zijn eigen weg wilde gaan.

Het jaar daarvoor wonnen Viktor Verhulst en K3'tje Marthe de award, maar ook hun relatie kwam tot een einde. Als we nog een extra jaartje teruggaan, ontdekken we dat ook Dries Mertens en zijn Kat Kerkhofs even uit elkaar zijn geweest nadat ze met de Showbizz Award naar huis gingen, al was dat gelukkig tijdelijk.

(Lees verder onder de foto.)

Fabrizio en Pommeline met hun Story Award voor ‘Mooiste Koppel’.
Dieter Bacquaert Fabrizio en Pommeline met hun Story Award voor ‘Mooiste Koppel’.

Zal de ‘vloek’ van de Story Showbizz Award dit jaar verbroken worden? En zo ja, welk koppel zal daar dan volgens jullie in slagen? Onder de genomineerden zien we onder andere Bab Buelens & Vincent Banic, Bart Kaëll & Luc Appermont, en Kat Kerkhofs & Dries Mertens (alweer). Slagen zij er in om het beeldje mee naar huis te nemen én de vloek te doorbreken? Ontdek hier de andere genomineerde koppels, breng je stem uit en maak kans op twee VIP-tickets voor de Story Showbizz Awards!
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc Sierens

    Mooi,iedereen is mooi op een andere manier het voorbeeld van koppels is nu ook niet het unicum onder bv’s ben je rap rond.