Geoffrey (26) en zijn inmiddels ex-vrouw Nathalie.
Volledig scherm
Geoffrey (26) en zijn inmiddels ex-vrouw Nathalie. © Pieter-Jan Vanstockstraeten

Na de scheiding van Nathalie: Geoffrey uit ‘Boer Zkt. Vrouw’ vindt nieuwe liefde

ShowbizzDe 26-jarige Geoffrey uit ‘Boer Zkt. Vrouw’ kan het jaar op een gelukzalige manier starten. En dat heeft zijn reden: na de scheiding van zijn vrouw Nathalie, die in 2014 de liefde zocht via het VTM-programma, is hij opnieuw verliefd. Het is Stephanie uit Opwijk die zijn hart sneller doet slaan.

 1. Arnold Schwarzenegger bezoekt Auschwitz en schrijft ‘Terminator’-citaat in het gastenboek
  Play
  Celebrities
  6

  Arnold Schwarzen­eg­ger bezoekt Auschwitz en schrijft ‘Terminator’-ci­taat in het gastenboek

  Oostenrijks-Amerikaanse acteur Arnold Schwarzenegger (75) zorgde woensdag voor heel wat ophef nadat hij tijdens een bezoek aan het concentratiekamp Auschwitz het beroemde citaat “I’ll be back” uit de film ‘The Terminator’ in het gastenboek schreef. Mensen reageren geschokt op sociale media: “Hij had twee keer moeten nadenken over zijn boodschap”, luidt het.
 2. ‘Major eye candy’: het internet is onder de indruk van knappe medewerker van koning Charles
  Play
  Royalty

  ‘Major eye candy’: het internet is onder de indruk van knappe medewerker van koning Charles

  Nu de Britse Charles koning is, omringt hij zich met een hele schare nieuwe medewerkers. Springt daarbij meteen in het oog: zijn ordonnansofficier. Majoor Johnny Thompson - een rijzige man die tot jolijt van velen al eens graag een kilt draagt - was vaak te zien tijdens de eerste dagen van het koningschap van Charles. Hij begeleidde premier Liz Truss bij haar eerste bezoek aan Charles na het overlijden van de koningin en hij stond dicht bij de koning toen die zijn verklaring tekende. Op TikTok tieren de filmpjes over Thompson dan ook welig. De man kreeg zelfs de bijnaam ‘Major eye candy’.