Na de politiek, nu opnieuw de muziek: Michel Van den Brande blikt tweede single in

Michel Van den Brande
Photo News Michel Van den Brande
Eerder deze week maakte ‘The Sky is the Limit’-gezicht Michel Van den Brande (56) nog bekend dat hij de politiek in wil, maar daar stoppen de ambities van de stellingbouwer niet. Zo is hij opnieuw de studio ingedoken om een single op te nemen die ‘Twee glazen bier is voor ons niet genoeg’ zal heten.

Van den Brande zorgde eerder al voor muzikaal vertier dankzij ‘Ik breng geen bloemen voor je mee’, zijn debuutsingle met schlagerzanger Dennie Damaro. Een cover van Vader Abraham, waarin onder andere de onsterfelijke tekstflard ‘Ik breng geen bloemen voor je mee, maar wel de rekening van ‘t café. Telkens als ik weg wou gaan, zag ik weer zo’n glaasje staan’, de revue passeert.

(lees hieronder verder)

Michel van den Brande
Facebook Michel van den Brande

Voor Michels tweede nummer werd de inspiratie duidelijk in dezelfde regionen gezocht. De stellingbouwer kreeg opnieuw het gezelschap van Dennie Damaro. Samen zullen ze binnenkort een nummer uitbrengen dat ‘Twee glazen bier is voor ons niet genoeg’ zal heten. Hoe dat gaat klinken, zal binnen afzienbare tijd duidelijk worden. Van den Brande hoopt alvast dat het nummer de radio haalt.

Tot het zover is, kan je hieronder Michels debuut nog eens beluisteren.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • herman de genst

    Michel doet het zoals het hoort , eerst muziek en dan de politiek in bij die andere kluchtzangers .

  • Marc Verschaeren

    Geweldig toch , der moet al is gelachen worden ! .

  • john nauwelaerts

    de michel moet onmiddelijk stoppen als stellingbouwer en zanger worden , miskend talent go michel go