Na de emotionele getuigenis van Dennie in 'Out Of Office': "Onrechtstreeks door militair Jürgen Conings bij het programma beland”

ShowbitsOp VTM kon je kijken naar de tweede aflevering van ‘Out Of Office’. Het programma draait rond mensen die kampen met een burn-out en de bewoners van de zorgboerderij De Emiliushoeve en verovert de harten van de Vlamingen. Fabrieksarbeider Dennie (36) deed gisteravond z’n opmerkelijke verhaal, over hoe hij onrechtstreeks via Jurgen Conings in het programma terecht kwam. Jarne wil vooral weten hoe het nu met hem gaat, want de opnames dateren al van enkele maanden geleden. Bekijk het in een nieuwe Showbits.

1 reactie

 • Anne Marie De Keersmaecker

  2 maanden geleden
  Toen ik 18 jaar was, heel lang geleden, kreeg ik een 'zenuwinzinking' zo noemden men toen een Burn-out. Over psychologische begeleiding werd niet gesproken, men vond dat ik mij aanstelde. Na amper 1 maand MOEST ik terug aan het werk , daar lag de oorzaak op het werk door mijn chef die mij niet met rust kon laten. Met grensoverschrijdend gedrag kon men nergens terecht. Ik ben er alleen overheen gekomen en heb mezelf gedwongen om niet terug in een Burn-out terecht te komen. Het is mij gelukt.
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. Will Smith en Martin Lawrence bevestigen ‘Bad Boys 4' (en Adil en Bilall zullen opnieuw regisseren)
  Play
  Film
  1

  Will Smith en Martin Lawrence bevestigen ‘Bad Boys 4' (en Adil en Bilall zullen opnieuw regisseren)

  Will Smith (54) en Martin Lawrence (57) hebben dinsdag bevestigd dat er een vierde deel van hun ‘Bad Boys’-filmreeks komt. "Het is officieel: ‘Bad Boys 4'", zeggen de acteurs in een filmpje dat ze op sociale media hebben gedeeld. Volgens Amerikaanse filmwebsites wordt de actieprent, net als de voorganger uit 2020, geregisseerd door Adil El Arbi (34) en Bilall Fallah (37). Wanneer ‘Bad Boys 4' uitkomt, is nog niet bekend. De actiefilms draaien rond een roekeloos agentenduo, gespeeld door Smith en Lawrence. De eerste twee delen kwamen uit in 1995 en 2003.
 1. ‘Temptation'-Pommeline geeft bodyshamers lik op stuk: “Ik voel me goed en ben gezond”
  Play
  BV

  ‘Temptati­on'-Pommeline geeft bodysha­mers lik op stuk: “Ik voel me goed en ben gezond”

  Pommeline Tillière (28) - bekend van haar deelname aan ‘Temptation Island’ in 2017 - deelde onlangs een lingeriefoto van zichzelf op Instagram. Maar daar kreeg ze heel wat negatieve reacties op van bodyshamers. Op sociale media dient ze die mensen nu van antwoord: “Ik zit er dus niets mee in dat mensen me dik noemen. Ik hou van het leven, ik hou van eten. Af en toe mag je eens ongezond eten. Je leeft maar één keer.” Maar ze reageert niet alleen verbaal. Zo post Pommeline ook een filmpje waarin te zien is hoe ze wellustig op een hamburger kauwt: “Mjam, heerlijk”, smakt ze in bovenstaande video.