De voorstellingen van de hitmusical MAMMA MIA! zijn weer hervat in de Stadsschouwburg.
Volledig scherm
PREMIUM
De voorstellingen van de hitmusical MAMMA MIA! zijn weer hervat in de Stadsschouwburg. © MAMMA MIA!

“Na anderhalf jaar in onzekerheid mag het eindelijk weer”: opluchting troef bij herneming van hitmusical ‘Mamma Mia!'

ShowbizzNa een verplichte coronapauze van anderhalf jaar pikte de hitmusical ‘Mamma Mia!’ afgelopen weekend de draad weer op in de Antwerpse Stadsschouwburg. Als eerste groot zaalevenement. Dat gebeurde niet alleen tot grote opluchting van de cast. Ook het publiek bewees met een lange staande ovatie dat de knaldrang groot is. “Het doet zo’n deugd, dat we weer mogen.”

5 reacties

 • Timmie Smet

  2 maanden geleden
  Het moet nu gedaan zijn met die economische gijzelingsacties. Zoniet moet de gijzelaar de gijzelnemer uitschakelen!
 • Jo Van den Breen

  3 maanden geleden
  Ik was een van de gelukkigen die in het begin van de corona, met de max. beperking van het aantal toeschouwers nog mocht gaan. Zo'n musical tilt verrassend bepaalde song van ABBA in de hoogte, zo werd ik toch erg emotioneel verrast op de manier waarop " van steeds door mijn vingers glippen " ( slipping through my fingers ) gebracht werd, zo prachtig gebracht, ik kreeg koude rillingen, elke ouder zal wel weten wat ik bedoel, voor mij een blijvende herinnering, gewoon super top !
 • Mireille Vermorgen

  3 maanden geleden
  Ik was erbij! Heb er van genoten het was prachtig dikke proficiat 👍👍
 • Luc Hermans

  3 maanden geleden
  In België moeten ze altijd iets maken dat al duizend keer gezien is. Wanneer schrijven ze toch eens een eigen stuk. Maar ja het draait om geld, niet om kunde.
 • Sandra Van Acker

  3 maanden geleden
  We zijn gisterenavond gaan kijken. De musical was prachtig gebracht. Proficiat voor de hele cast. We hebben ervan genoten.