Johnny Depp in een Sauvage-campagne (links) - Johnny Depp
Volledig scherm
Johnny Depp in een Sauvage-campagne (links) - Johnny Depp © Dior/ Steve Helber/Pool via REUTERS/File Photo

Na alle tegenslagen: Johnny Depp heeft opnieuw meerjarig miljoenencontract beet bij Dior

CelebritiesGoed nieuws voor de Amerikaanse acteur Johnny Depp (59). Begin juni raakte nog bekend dat hij de smaadzaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (36) gewonnen had, maar nu blijkt dat hij een nieuw meerjarig miljoenencontract te pakken heeft bij Dior. Hierdoor zou hij het gezicht blijven van hun Sauvage-parfum.

4 reacties

 • Mieke van Gils

  2 maanden geleden
  Volkomen verdiend. Mooi filmpje en fotoserie trouwens van Dior gemaakt voor een show in Frankrijk. Johnny is gelukkig op de goede weg terug en hopelijk (als het appeal doorgaat) wint hij ook in beroep op alle punten. AH heeft teveel leugens verteld en smerige persoonlijke dingen aangevoerd. Hopelijk moet ze na het beroep nog veel meer betalen aan Johnny, want van het geld dat voor kinderziekenhuizen bestemd was is ze ook alleen de bloemetjes maar gaan buiten zetten, zodat er niets overschoot.
 • johanna vanwynsberghe

  2 maanden geleden
  Johnny Depp is een goede lieve man en zeer goede acteur,,,,,Desney moet het maar weten,eerst sturen ze hem weg en nu zou hij hun nog veel geld moeten opbrengen,,,ik wens hem nog veel werk en suxces toe bij eerlijke producers,,,,top man,,,,
 • nicole desseyn

  2 maanden geleden
  Hij verdiend het prachtige man die zich niet laat doen door een ex
 • Carmen De Gussem

  2 maanden geleden
  Goed zo ,toch een firma met verstand ,die eerst denkt en dan pas doet.Natuurlijk de woke kerels bij Disney wisten het weer al op voorhand en worden nu gestraft met veel minder kijkcijfers ,zo moeten ze het hebben!
 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.