Na alle heisa: bar van Tanja Dexters nu toch écht open

Tanja Dexters met roze Gin Tonic, die kunnen terug geschonken worden in de bar.
Tanja Dexters met roze Gin Tonic, die kunnen terug geschonken worden in de bar.
Na de commotie van de voorbije weken ging de Flamingo Bar van Tanja Dexters vrijdag dan toch open. Het was drummen aan de Antwerpse Groenplaats.

Het had wat voeten in de aarde, maar vrijdag ging de bar van Tanja Dexters dan toch open. Geen last dus met de politie of anonieme tipgevers die het zaakje wilden vergallen, wél een vergunning voor sterke dranken en een heleboel volk. "Het doet deugd om te zien dat er zo veel volk op de opening is afgekomen", zegt Tanja. "Kijk, er is natuurlijk heel wat gebeurd, maar dat doet niets af aan de kwaliteit van de zaak. Ik ben blij dat de mensen hier tevreden vertrekken."

Tanja Dexters
Tanja Dexters
Ook Tim 'Timtation' Wauters kwam een glaasje meedrinken.
Ook Tim 'Timtation' Wauters kwam een glaasje meedrinken.
Tanja Dexters
Tanja Dexters61 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Anthony van der Borght

  Het is niet omdat je Tanja noemt dat je alles mag .. knoop dat goed in u oren !!

 • Frank Vekemans

  De kroeg zit vol met BV's die niet moeten betalen voor hun drank. Voor de rest geen volk, dus BV's weg kroeg leeg, dat zal lang duren voor er weer een zaak over de kop is in Antwerpen. Hoeveel horecazaken zijn er al geweest in dat pand? en geen enkele heeft het er heel lang uitgehouden, zij had eerst even inlichtingen bij Vincent Kompany moeten nemen, die op dat pand ook zijn tanden heeft stuk gebeten

 • Lydia Appelmans

  Zoals Serge Stevens zegt : zolang ze hun drank gratis krijgen zullen ze er zijn, daarna de leegloop. Al dikwijls gezien met zaken van BV's, zowel horeca als kleding enz

 • Marc Schoensetters

  Succes beste mevrouw Dexters!

 • Robert DE REU

  Waarom toch al die negatieve commentaar, over het voortbestaan van de Bar heb ik ook mijn bedenkingen, maar zo te lezen zijn velen nog niet in een exotische Bar binnen geweest en alleen maar in het dorpscafe, ik ken Tanja helemaal niet maar wens haar alle succes.