Peter Van de Veire vertelt in Story over z'n carrière bij MNM, z'n toekomstplannen nu hij stopt bij de radiozender en de impact van die beslissing op z'n privéleven.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Van de Veire vertelt in Story over z'n carrière bij MNM, z'n toekomstplannen nu hij stopt bij de radiozender en de impact van die beslissing op z'n privéleven. © Kristof Ghyselinck

Na afscheid bij MNM kan Peter Van de Veire meer tijd met z’n gezin doorbrengen: “Ilse heeft me geleerd om over m’n gevoelens te praten”

ShowbizzDeze week neemt Peter Van de Veire (50) na dertien jaar afscheid van MNM. Hoe zijn toekomst eruitziet, is nog één groot vraagteken, al is meer tijd met zijn gezin wel een prioriteit. “Maar ik stop niet met werken, anders word ik een heel onaangename mens”, lacht hij. In een uitgebreid interview blikt hij terug op z’n warme jeugd en vertelt hij honderduit over z’n exit bij de radiozender en z’n huwelijk met kinderpsychiater Ilse Van Loy. “Samen zijn we ons Boek Van Het Leven aan het schrijven en daar mogen nog wel wat hoofdstukken aan toegevoegd worden.”

7 reacties

 • Christiaan Vernist

  12 maanden geleden
  Mooi zo. Kunnen we eindelijk 's morgens tereug MNM luisteren. Mocht van mij en vele anderen al eerder stoppen. Nooit begrepen wat sommigen goed vonden aan Peter.
 • PASCAL DE RYCK

  12 maanden geleden
  Peter is zonder twijfel één van de beste presentatoren van de moderne radio. Hij heeft heel dikwijls een lach op mijn mond getoverd tijdens de ellenlange ochtenden doorheen onze Vlaamse wegen. MNM heeft wat van zijn volwassenheid kwijtgespeeld de laatste jaren,dat kan ook aan mezelf liggen! Bedankt Peter,van harte.
 • Francois Meulders

  12 maanden geleden
  Goede presentator. Succes verder.
 • jimmy beckers

  12 maanden geleden
  Ik ga ni zeuren!! Ik vond hem geweldig en wens hem alle geluk toe in alles wat hij nog gaat doen... kijk!! Zo moeilijk is da ni ze positief zijn
 • Willy De Backer

  1 jaar geleden
  Hij kan misschien eens job zoeken met inhoud voor de afwisseling!
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. Een verkrachting, haar periode als webcamgirl en een uitgelekt naaktfilmpje: tien opvallende passages uit de biografie van Maxime Meiland
  TV

  Een verkrach­ting, haar periode als webcamgirl en een uitgelekt naaktfilm­pje: tien opvallende passages uit de biografie van Maxime Meiland

  In navolging van vader Martien en moeder Erica heeft nu ook Maxime Meiland (27) een boek uit over haar leven. In ‘Maxime: Misbruikt, ontspoord en nu... gelukkig!’, dat werd opgetekend door huisbiograaf Jan Dijkgraaf, vertelt de realityster onverbloemd over de diepe dalen uit haar jeugd en laat zij een heel andere kant van de familie Meiland zien. Tien passages uit de nieuwe, nietsverhullende Meiland-biografie.