Elien - 'Boer zkt vrouw'
Volledig scherm
PREMIUM
Elien - 'Boer zkt vrouw' © VTM

“Na afloop had ik even tijd nodig om te bekomen": Elien blikt terug op haar 'Boer zkt vrouw'-avontuur

ShowbizzHet nieuwe seizoen van ‘Boer zkt vrouw’ werd dit jaar overgoten met een sausje van ‘Blind getrouwd’. Tot grote verrassing van Elien Ceustermans (26) uit Lommel, de enige boerin in het programma. In een openhartig gesprek vertelt Elien waarom ze ervoor koos om deel te nemen en blikt ze vooruit op de toekomst. “Als ik de ware vind, dan moet hij snel bij mij komen wonen. Ik ben echt van het principe: als het goed zit, mag het vooruit gaan.”

9 reacties

 • Alain De Coene

  1 jaar geleden
  Dus de boeren bepalen zelf de spelregels ?? Waar gaan we naartoe met het eens zo leuk om kijken vtm . Familie trekt op niks meer dus heb ik afgehaakt en de spelprogramma´s zijn al niet veel beter meer
 • Harry peeters

  1 jaar geleden
  Wat ik niet begrijp dat er daar zogezegd (boeren) bij zijn daar iedere dag tientallen vrouwen over de vloer komen en die alle mogelijkheden heeft om daar aan een vrouw te geraken..waarom dan mee doen aan dit programma..sentatie of belangstelling..of reklame voor hun zaak of dan toch voor het geld dat ze hiervoor krijgen..
 • Helga Geuens

  1 jaar geleden
  Moest ik boerin zijn en meedoen aan dit programma..ze kregen eerst een overall en en werktuig in hun handen.Liefde komt later.Eerst zien of ze weten,wat werken is
 • Ian Vandenbossche

  1 jaar geleden
  Het leuke van dat programma is totaal weg nu. De programmamakers vinden controverse blijkbaar belangrijker dan ontspannen amusement. Ik haak af want zulke tenenkrullende programma's hebben we al meer dan genoeg.
 • Eric De Baeremaeker

  1 jaar geleden
  Wat had je gedacht ? Er zullen na de uitzendingen misschien meer aanbidders zijn ?
 1. GEZIEN? ‘Een jaar op zee’: “De tv-wereld heeft meer gezichten à la Wim Lybaert nodig”
  PREMIUM
  TV
  36

  GEZIEN? ‘Een jaar op zee’: “De tv-wereld heeft meer gezichten à la Wim Lybaert nodig”

  Wim Lybaert (54) is al van jongs af aan bezeten door vissers en de zee. Daarom trekt de West-Vlaming een jaar in de voetsporen van enkele (voormalige) zeelieden. Is het leven op het woeste water zo rooskleurig als het soms wordt voorgesteld? En slaagt Wim erin een informatief en begeesterend portret van deze onderbelichte beroepsgroep te schetsen? “Lybaert is een van de weinige bekende koppen die echt luistert naar wie voor hem zit.”
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. The Kooks laten volgende hit schrijven door ChatGPT én dat klinkt zo: “I’m falling, falling for The Kooks!”
  Play
  Muziek

  The Kooks laten volgende hit schrijven door ChatGPT én dat klinkt zo: “I’m falling, falling for The Kooks!”

  ChatGPT is overal, en ook de Britse band The Kooks laat de chatbot niet aan zich voorbijgaan. Ze gaven ChatGPT de opdracht ‘het volgende nummer van The Kooks’ te schrijven en proberen er meteen een liedje van te maken. In een TikTok-video is te zien hoe de band zich volledig geeft met de door middel van artificiële intelligentie gegenereerde tekst. Of het liedje ook écht zal worden uitgebracht en in de hitlijsten terechtkomt, valt voorlopig nog af te wachten.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.