John Terra en Dana Winner.
Volledig scherm
PREMIUM
John Terra en Dana Winner. © Kristof Ghyselinck/Photo News

Na 20 jaar wrevel hebben John Terra en Dana Winner zich verzoend: “Eindelijk weer zoals vroeger”

BV“Ik heb met niemand conflicten”, stelt John Terra (71). En toch... John, die voor vele Vlaamse artiesten hits schreef, was de producer van Dana Winner (57). Tot zij hem van de ene dag op de andere verving door Wilfried, op wie ze verliefd was. Het deed John zoveel pijn dat hij en Dana 20 jaar lang geen woord wisselden. Maar nu hebben ze elkaar teruggevonden. “’t Was een knauw dat zij plots weg was bij mij”, klinkt het in Dag Allemaal.

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?