Na 12 jaar lief en leed: Jani Kazaltzis en vriend uit elkaar

Jani Kazaltzis.
SBS Jani Kazaltzis.
Vlaanderens bekendste stylist Jani Kazaltzis (41) en z’n vriend zijn geen koppel meer. Een beslissing waar ze hard tegen gevochten hebben, maar die niet langer te vermijden was. Vorig jaar gaf Jani al toe dat er, vooral door de hoge werkdruk, krassen op het koetswerk van hun relatie zaten, maar dat ze ‘eraan werkten.’ Het heeft niet mogen baten, na ruim twaalf jaar is hun liefdessprookje uit, zo schrijft Dag Allemaal. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“We maken momenteel niet onze beste periode mee”, vertelde Jani in april vorig jaar al eerlijk. Hij had het over z’n vriend. De liefde van z’n -leven, toen nog. Vandaar dat de dip ook snel werd aangepakt. Van een definitieve breuk was geen sprake, wel was de fut er even uit. “En dat heeft te maken met te veel werkdruk, bij ons allebei”, klonk het. “Op die manier zijn de problemen tussen ons zich gaan opstapelen. Ik ben er met een psycholoog over gaan -babbelen, en die zei me: ‘Mensen veranderen met de jaren, dus soms moeten liefdespartners elkaar opnieuw leren kennen.”

Ruim een jaar later blijkt dat alle inspanningen ten spijt, hun relatie toch op de klippen is gelopen. Waarom juist? Dat krijgen we van Jani niet te horen, hij wenst geen commentaar te geven. Verschillende bronnen vertelden aan Dag Allemaal dat er een derde man in het spel was, een ‘buitenechtelijke’ flirt van Jani. Dat zou voor de nodige spanningen gezorgd hebben. Maar ook de werkdruk zou z’n rol hebben gespeeld: wie Jani kent, weet dat z’n job veel voor hem betekent. Hij staat aan het hoofd van z’n eigen bedrijf en ook zijn tv-werk heeft een hoge vlucht genomen, met recente deelnames aan ‘Dancing With The Stars’, ‘Over De Oceaan’ en ‘Café De Mol’. En sinds kort heeft hij ook nog eens z’n eigen online platform, JANI.be.

LEES OOK: 

Jani Kazaltzis eerlijk over ingrepen: “Plastische chirurgie? Ik noem dat retouches”

Jani Kazaltzis blikt terug op ‘De heren maken de man’ en zijn coming out: “De zender kreeg brieven van priesters”
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Liesbet willems

    Dat komt ervan als je werk boven je relatie kiest. Als je altijd maar meer en meer wilt dan krijg je dit en als er dan misschien nog een derde persoon is, ja dan moet je maar op de blaren zitten

  • Brigitte Dens

    Sterkte Jani