Zoon van Andrea Bocelli tekent platencontract

EPA
Matteo Bocelli gaat zijn vader achterna. De 21-jarige zoon van de wereldberoemde Italiaanse zanger Andrea Bocelli heeft een platencontract getekend bij Capitol Records. Dat meldt Variety. Bij het label zijn ook Katy Perry en Sam Smith aangesloten.

Matteo nam vorig jaar samen met zijn vader het nummer ‘Ven a Mi’ op, dat afkomstig is van Andrea's album ‘Si’ uit 2018. De twee traden ook een aantal keer samen op. Net als zijn vader is Matteo een tenor. Hij studeerde aan het conservatorium van Lucca en stond op zijn achttiende voor het eerst op het podium. Behalve zanger is hij ook model. Vorig jaar was hij samen met Jennifer Lopez te zien in een campagne voor Guess.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • andré joye

    gewoonweg prachtig!de meer volwassen stem van de vader en dan de jongere stem van de zoon.Moet uniek zijn om als blinde vader niet alleen uw jongen te kunnen voelen maar ook om hem te horen en te kunnen mee samenwerken !Dat Andrea er lang mag kunnen van genieten.