Zoon Paul Severs brengt single uit als eerbetoon

Christophe Severs en de 15-jarige zangeres Nina Butera.
Mozkito Christophe Severs en de 15-jarige zangeres Nina Butera.
'Terug bij mij', zo heet de eerste single van Christophe Severs na het overlijden van zijn vader Paul. "Deze song is voor mij een uitlaatklep om de pijn, het verdriet en het verschrikkelijke gemis een beetje te verzachten. Het biedt me ook troost te weten dat ik aan mijn vaders muzikale nalatenschap een vervolg kan breien."

Christophe schreef het lied samen met Niko Westelinck, die onder meer al nummers maakte voor Bart Kaëll. "Mijn inspiratie vond ik in een pakkende song uit de jaren 90, 'Missing' van Everything But The Girl. Dat liedje combineert emotionele woorden over het verlies van een liefde met een dansbare beat: een fantastisch contrast." De zangeres op het nummer is de 15-jarige Nina Butera, van wie vader Paul grote fan was.

'Terug bij mij' is vanaf nu verkrijgbaar.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Wim Heylen

    Veel Respect voor Christophe Severs, hij heeft er alles aan gedaan om de fans van zijn vader laten afscheid te nemen van hun idool. Ook al was het loodzwaar voor hem. Nina heeft dit weer prachtig gezongen.