Zo vieren Qmusic, Joe en Willy de laatste dagen van het jaar

Het einde van het jaar vieren bij Willy, Qmusic en Joe
DPG Het einde van het jaar vieren bij Willy, Qmusic en Joe
Nu 2019 stilaan op z’n laatste benen loopt, zorgen radiozenders Qmusic, Joe en Willy voor een aangepaste, feestelijke programmatie. Al doen ze dat elk op hun eigen manier. 

Op de laatste vrijdag van het jaar, 27 december, nodigt radiozender Willy enkele ‘eenzame artiesten’ uit. Zo komen Johannes Genard van School is Cool, Mauro Pawlowski en Fenne en Kove van Whispering Sons langs. Zij komen mee presenteren en vertellen over hun muzikale ontdekkingen en hoogtepunten van 2019. 

Bij Qmusic wordt het beste van het afgelopen jaar gevierd. Zo is er de ‘Favoriete 100 van 2019', en vieren Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe de overgang van oud naar nieuw met heel wat foute muziek in de show ‘Van Fout Naar Nieuw’, gevolgd door ‘De Foute Nacht’. 

Op Joe presenteren Jan Bosman en Anne Paulissen dan weer de awardshow ‘De Joe-ie’s’. Die prijzen worden uitgereikt aan mensen die het afgelopen jaar iets speciaal hebben betekend. Dj Kenneth Stevens warmt de luisteraars op voor oudjaar, waarna Sven Ornelis samen met de luisteraars aftelt naar het nieuwe jaar tijdens een speciale eindejaarsshow.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.