Zo klinkt ‘No Time To Die’, het nieuwe Bond-nummer van Billie Eilish

Billie Eilish
Jordan Strauss/Invision/AP Billie Eilish
De Amerikaanse zangeres Billie Eilish heeft de titelsong van de nieuwe James Bond-film, No Time To Die, online gezet. Het gelijknamige nummer is een ballad met een klassieke 007-sound. Zoals gepland kwam het nummer in de nacht van donderdag op vrijdag om 01.00 uur uit.

Met haar achttien jaar is Eilish de jongste artiest ooit die een lied voor een 007-film maakte. Zij voegt zich met deze klus bij een lijst met grote namen, onder wie Shirley Bassey, Paul McCartney, Tina Turner en Gladys Knight. Haar meest recente voorgangers Adele en Sam Smith wonnen een Oscar voor hun bijdrage aan de Bond-films.

Volgens de Britse krant Daily Mail zal de zangers het nummer voor het eerst live uitvoeren tijdens de Brit Awards, die op 18 februari worden uitgereikt. Eilish trad eerder deze maand op tijdens de uitreiking van de Oscars. Verwacht werd dat ze het nummer toen al zou laten horen, maar ze zong een cover van het nummer Yesterday van de Beatles.

De 25ste Bond-film gaat in april in première. Hierin moet de Britse spion, gespeeld door Daniel Craig, de CIA helpen een ontvoerde wetenschapper te bevrijden.
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Frans Van Hoyweghen

  Dit is toch geen filmmuziek voor een Bond film.

 • Wout Thielemans

  Elke keer denk je 'Slechter kan het niet'. En elke keer overtreffen ze zichzelf... Laatste goeie Bond-song was de Tomorrow Never Dies-song van KD Lang die enkel voor de eindgeneriek gebruikten...

 • Meert Dominique

  Totaal gebrek aan bombast dat typisch is voor een Bond-nummer.

 • Frans De Groof

  Mooi rustige song voor de intro No Time To Die Bond fan

 • Luc Arens

  Als grote James Bond fan is dit een echte ontgoocheling