Yannick Bovy maakt bijzonder Valentijnslied voor zijn verloofde

Yannick Bovy en zijn verloofde, Stefanie
Universal Yannick Bovy en zijn verloofde, Stefanie
Crooner Yannick Bovy trouwt in juni met zijn grote liefde Stefanie. In aanloop van die heugelijke gebeurtenis heeft Yannick Bovy een speciaal Valentijnslied opgenomen voor zijn aanstaande bruid. Yannick brengt het nummer ‘Valentine’ op 14 februari live in 'De Madammen' op Radio 2.

"Ik leerde het nummer ‘Valentine’ kennen door Will Tura", zegt Yannick. "Hij had er ooit een prachtige Nederlandse versie van opgenomen en de melodie sprak me zo aan dat ik vroeg of ik er een Engelse tekst mocht op schrijven. De tekst gaat echt over mijn relatie met Stef en komt helemaal uit mijn hart."

Yannick en Stefanie trouwen in juni in Italië in het bijzijn van familie en vrienden.

“We hebben het heel druk met de voorbereidingen daarvoor, maar toch gaat de komende maanden mijn meeste aandacht naar de buitenlandse release van mijn album ‘Love Swings’ in o.a. Duitsland, Polen, Oostenrijk, Zwitserland en Thailand. Er gaat momenteel geen week voorbije of ik zit in het vliegtuig. “
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Freddy Vermassen

    Hij blijft één van de betere Europese crooners geen wereldniveau zoals Bublé maar hier en daar mag hij wel een toontje meezingen, spijtig dat Vlaanderen er zo weinig aandacht aan besteed en dat hij het eveneens in Duitsland moet zoeken zoals vele vlamingen voor hem deden het begon toentertijd al met Jacques Raymond in de begin jaren 1960. Geen sant in eigen land dus en dat vind ik spijtig.

  • Paul Vermeersch

    Prachtige stem heeft die man. Jammer dat hij in Vlaanderen niet zo veel succes heeft.