Wiz Khalifa transformeert van spichtig jochie naar brede kleerkast: "Allemaal dankzij Jiu-Jitsu"

Wiz Khalifa
Photonews Wiz Khalifa
Wiz Khalifa (30) is in sneltempo 17 kilogram bijgekomen en is van een smal jochie uitgegroeid tot een gespierde bonk. "Allemaal te danken aan jiu-jitsu", zegt hij.

De Amerikaanse rapper heeft zijn transformatie te danken jiu-jitsu trainingssessies in een sportschool in Los Angeles. Hij leerde de kneepjes van Rigan Machado, een zwarte band in de gevechtssport. "Ik ben ermee begonnen dankzij mijn neefjes", vertelt hij aan Bleacher Report. "Ik was het beu om hele dagen niets te doen en wilde leren vechten."

De rapper zong in zijn vorige albums als over zijn gewicht en transformeerde van een knaap van 70kg naar 87kg dankzij al zijn trainingen. "Ik vond het oké om mager te zijn, maar nu ik dertig ben, weeg ik toch liever iets meer", zeg hij. Op zijn instagrampagina deelt hij foto's van zijn nieuwe ik.

9 years ago me & my brother @spitta_andretti dropped How Fly ✈️💨 what’s your fav song⁉️

Een foto die is geplaatst door null (@wizkhalifa) op

Wiz Khalifa is ook geen onverdienstelijke MMA-vechter. Volgens insiders zou hij een professionele carrière hebben kunnen uitbouwen als hij dat echt wilde. Jay Glazer, de oprichter van gym waar Khalifa traint liet ooit optekenen dat Wiz de enige was die hem écht pijn deed in gevechten. "Het klinkt gek, maar het is echt zo", aldus Glazer. "Hij blijft maar doorgaan op dezelfde plekken tijdens een gevecht."

NEW YORK, NY - JULY 16: (EXCLUSIVE COVERAGE) Rapper Wiz Khalifa visits the SiriusXM studios on July 16, 2018 in New York City. (Photo by Astrid Stawiarz/Getty Images)
Getty Images NEW YORK, NY - JULY 16: (EXCLUSIVE COVERAGE) Rapper Wiz Khalifa visits the SiriusXM studios on July 16, 2018 in New York City. (Photo by Astrid Stawiarz/Getty Images)

Tonight we in DC😝‼️ Bring your lungs‼️ #dazedandblazedtour 🐉

Een foto die is geplaatst door null (@wizkhalifa) op
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marco Debart

  Als je hele dagen de tijd heb om aan uw lichaam te werken is dat niet zo moeilijk

 • Marc Geerts

  Dikke zever, van alleen Jiu Jutsi te doen krijg je zulke spierbundels niet. Jiu Jutsi is een verdedingsport en geen opgefokte spiermassa tentoonstelling. Als hij Jiu Jutsi doet heeft hij waarschijnlijk zijn witte gordel nog.

 • Franky Van Den Abeele

  met goei gerief kan iedereen dat.

 • Thomas Miller

  17 kilo spieren bijkomen en onder de 10% vet staan op zo een korte tijd is onmogelijk, zonder hulp "uit een potje". Trouwens : men kweekt alleen (dikke) spieren met gewichten en zeker niet met gevechtssporten.

 • Rudy Peeters

  Een gespierde bonk zou ik hem nu ook niet noemen