Win een duoticket voor de Private Showcase van Silvy

Silvy De Bie
RV Silvy De Bie
Silvy bracht dit jaar met ‘Baby Bird’ haar debuutalbum uit. Op 25 oktober stelt ze het album voor in Theadrome Wilrijk, in een gezellige en betoverende setting. Wij mogen 20 duo’s gelukkig maken met een ticket!

Op haar achtste veroverde ze Vlaanderen als Silvy Melody. Op haar 18de begon ze aan de succesvolle bestorming van Europa met Sylver. Nu ze 37 is, toont ze haar ware ik met ‘Baby Bird’, de debuutplaat van Silvy De Bie na 30 jaar op de planken. ‘Baby Bird’ is een hoogst persoonlijk album vol autobiografische teksten die afrekenen met de zwartste periodes uit Silvy’s leven.

Op donderdag 25 oktober geeft Silvy een Private Showcase in Theadrome Wilrijk met de nodige glitter en glamour, bekend volk, drankjes en hapjes. De deuren openen om 19u. De show start een uur later en eindigt om 23u. 

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar win@hln.be met Silvy in de onderwerpregel en wie weet trekt onze onschuldige hand wel jouw naam!
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • annie laureys

    Ze is heel mooi....lief ....symphatiek.....maar zingen ?