Westlife hoopt op samenwerking met Queen

Westlife wil enorm graag samenwerken met Brian May en Roger Taylor, de nog overblijvende leden van Queen
Photonews / RV Westlife wil enorm graag samenwerken met Brian May en Roger Taylor, de nog overblijvende leden van Queen
Dat de Ierse popgroep Westlife grote fan is van Queen, is geen geheim. Tijdens hun meest recente tournee brengt de band namelijk een medley met nummers van de legendarische rockgroep. Nu wil Westlife ook graag samenwerken met Brian May en Roger Taylor, de overblijvende bandleden van Queen. 

Volgens een bron dicht bij Westlife, willen de vier bandleden niets liever dan samen met Queen in de studio duiken. “De bandleden zijn grote fans van Queen en brengen elke avond eerbetoon aan hen met een geweldige Queen-medley”, klinkt het. “Freddie Mercury is een icoon en een grote held van Mark (Feehily, red.) in het bijzonder. Ze zijn momenteel met meerdere mensen in gesprek over samenwerkingen, zoals die samenwerking met Ed Sheeran nu. Ze zouden het geweldig vinden om dit te kunnen regelen.”
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Luke Ramone

    Bjorn, Ik weet wat je bedoelt maar Queen is niet dood en zal nooit sterven! En inderdaad zonder Freddie en John is er geen Queen maar de muziek die ze maakte is tijdloos. Dat andere zangers medleys maken is hun goed recht maar ze zullen nooit Freddie evenaren. George Michael vond ik persoonlijk fantastisch met Brain en Roger maar ieder zijn mening.

  • Bjorn Eeckhout

    Queen is hoe je het ook draait of keert : dood! Hoe erg het ook klinkt! Zonder Freddie Mercury (R.I.P.) en John Deacon,de bassist, is er geen Queen ! Basta