VIDEO. Taylor Swift dropt nieuwe single ‘ME!’, in samenwerking met Panic! At The Disco

Brendon Urie van Panic! At The Disco en Taylor Swift droppen nieuwe single.
Instagram Brendon Urie van Panic! At The Disco en Taylor Swift droppen nieuwe single.
Nadat Taylor Swift al wekenlang hints laat vallen over een mogelijk zevende album, dropte ze zonet de eerste nieuwe single. Het gaat om het nummer ‘ME!’, dat ze schreef en inzong in samenwerking met Panic! At The Disco.  

Brendon Urie, de man achter de bandnaam, is ook te zien in de kleurrijke, decadente clip die met het nummer gepaard gaat - en waarin een twijfelachtige vorm van Frans gesproken wordt tussen de twee Amerikaanse sterren. Hij scoorde dit jaar al een dikke hit met ‘High Hopes’. Bij Taylor is het geleden van haar album ‘Reputation’ dat in november 2017 uitkwam, dat ze nog nieuwe muziek op de markt bracht. Het staat nu zo goed als vast dat haar zevende album wel degelijk in de maak is, maar naar goede gewoonte weten we nog niet wanneer het precies zal uitkomen. 

‘ME!’ is een grappig, vrolijk nummer dat we ongetwijfeld nog een paar duizend keer op de radio zullen horen passeren, deze zomer. De booschap: “Ik ben misschien wel gek, maar je gaat nooit een ander liefje vinden zoals ik.” 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.