VIDEO. Slongs zingt mee in metalvideo van Vlaamse band Powerstroke

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Normaal gezien brengt Slongs voornamelijk hiphop en popmuziek, maar af en toe wil een mens eens wat anders. De Antwerpse zangeres nam samen met metalband Powerstroke een nummer op én figureert ook in de bijhorende videoclip.

Samen met Powerstroke, een Vlaamse metalband uit het Meetjesland, nam Slongs ‘Can’t Change The Time’ op. De videoclip werd afgelopen zomer gemaakt tijdens hun Europese tour met Body Count, de metalgroep van de Amerikaanse rapper Ice T - Powerstroke speelde het voorprogramma. En het moet gezegd, het muziekgenre ligt haar prima, ook al is het iets helemaal anders dan wat ze zelf gewoonlijk uitbrengt.

Er is overigens ook nieuw materiaal op komst van Slongs: op 1 maart verschijnt haar tweede album ‘#GOEGAAN’, waar onder meer een samenwerking met Raymond van het Groenewoud op staat. Dat nummer, getiteld ‘Wat Je Doet Met Mij’, wordt morgen alvast gelanceerd.

Screenshot2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Harold Boone

    Heb het live mogen meemaken in amsterdam. Ferm madam die Slongs!

  • Gino Van Laetem

    Het gaat haar wel af , beter dan in haar eigen muziek. Ik ben niet echt fan van Slongs maar vind dat dit wel kan.