VIDEO. Nederlandse politie boos om deze nieuwe clip van rapper Jebroer

Volgens de politie heeft de productiemaatschappij zich niet aan de afspraken gehouden.
Screenshot Jebroer Volgens de politie heeft de productiemaatschappij zich niet aan de afspraken gehouden.
De korpsleiding van de Nederlandse politie gaat kijken of er juridische stappen ondernomen kunnen worden tegen de makers van de videoclip van Jebroer. De productiemaatschappij die de clip van de rapper heeft gemaakt, zou de voorwaarden hebben geschonden die waren gesteld voor het gebruik van de spullen van de politie.

In de clip bij het nummer ‘Polizei’ van Jebroer is een achtervolging te zien waarin snelheden van 200 kilometer per uur worden gehaald. Verder worden er ook andere verkeersregels overtreden en rijdt hij door een rood licht.
Volgens de politie heeft de productiemaatschappij zich niet aan de afspraken gehouden. Er worden wel vaker uniformen en auto's uitgeleend voor mediaproducties. Daarvoor gelden afspraken. In dit geval was afgesproken dat de auto niet de openbare weg op mocht. Die afspraak is dus niet nagekomen. 

Verder zint het de politie niet dat er allerlei verkeersregels zijn overtreden. De korpsleiding voelt zich in verlegenheid gebracht door de clip.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Tina Colpaert

  Negeer dat stuk onbenul want dat is wat hij zoekt positieve of negatieve aandacht!

 • Karine Roeland

  Opsluiten, maar ervoor zorgen dat dit niet in de media komt. Hoe meer dit in de krant komt, hoe stoerder deze mannetjes denken dat ze zijn. Rappers en hun fanclub zijn het niet waard om aandacht aan te besteden.

 • Francis Buys

  Mooi voorbeeld voor de jeugd , straks wanneer ze dit liedje horen zelf proberen te doen . Hartstikke goed bezig hopelijk rijverbod , zeer gevaarlijk voor andere bestuurders wegens zware overtredingen die hij maakt

 • Peter Erven

  Ongelooflijke gevaarlijke maniak. Vastzetten en nooit meer vrij laten. Een gevaar voor mijn kleinkinderen. En die van iedereen! Mafkees. (excuses voor de naam Kees)

 • Anne Callebaut

  Een woord voor die mafkees:GEK.