VIDEO. MENT TV neemt op aangrijpende wijze afscheid van Paul Severs: Vlaamse artiesten houden minuut stilte

Kristof Ghyselinck
MENT TV heeft samen met enkele Vlaamse sterren en een groot publiek afscheid genomen van Paul Severs (70), die eerder deze week overleed. Ze deden dat in het Plopsa Theater in De Panne. Zondag zal de zender een volledige dag aan de overleden zanger opdragen.

MENT-presentator Filip D’haeze begon z’n loopbaan als danser bij Paul Severs. Hij stond dan ook graag namens de zender even stil bij het verlies van een groot artiest in de Vlaamse muziekwereld. In het Plopsa Theater in De Panne werden de geplande opnames gisterenavond onderbroken voor een aangrijpend afscheid van Paul Severs. De aanwezige artiesten kwamen op het podium en hielden samen met het publiek een minuut stilte. 

Naar aanleiding van de dood van Paul Severs programmeert MENT op zondag 14 april een hele dag in het teken van de artiest.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • BART VERMEER

  Terecht en verdient eerbetoon ! respect en waardering,bdkt voor de 43 onvergetelijke kerstshows in ninove.Het gaat je goed op de eeuwige podia !

 • Marina Devogelaere

  Heel mooi gedaan voor het verlies van je collega en vriend we zullen hem missen!

 • Marie-rose Depetter

  Mooi gedaan voor Paul severs

 • patrick kesteleyn

  heel mooi erebetoon aan Paul en hij verdient het ook,is een groot verlies voor de vlaamse schowbis

 • WALTER WIELANDT

  woorden schieten mij tekort,,,,rust zacht Paul !!!