VIDEO. Het ‘Tien Om Te Zien’ nummer uit ‘Studio Tarara’ komt uit als single

‘Ja, Tarara’, de song die Koen De Graeve, Laura Tesoro en Olga Leyers samen brachten in van Studio Tarara komt nu ook uit als single. Koen’s personage Ricky Bolsens bracht het nummer in ‘Tien om te Zien’, het legendarische liedjesprogramma met Anne De Baetzelier en Willy Sommers. 

Die leken geen haar verouderd toen ze Koen als Ricky Bolero moesten aankondigen in Studio Manhattan, want speciaal voor de opnamen is het decor van ‘Tien om te Zien’ heropgebouwd op de originele plek. Laura Tesoro en OIga Leyers waren Ricky Bolero’s achtergronddanseressen met opgestoken haar, brede schoudervullingen en typische pasjes uit de jaren ‘90.  ‘Ja, Tarara’ is geschreven door Mario Goossens en David Poltrock, respectievelijk drummer en toetsenist bij Triggerfinger. ‘Ja, Tarara’ is verkrijgbaar via iTunes of te beluisteren via Spotify, Apple Music, YouTube Music en Deezer.

'Ja, Tarara' wordt een single.
VTM 'Ja, Tarara' wordt een single.2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • samantha houben

    Studio tarara is helemaal geen slecht programma.. vind het juist heel goed.. ben benieuwd waarom hij van het dak gesprongen is.. of ja wat is er gebeurd? =) spanneennndd

  • johan commère

    Wie gaat die plaat kopen ? Het met veel voorsprong allerslechtste programma ooit op tv !