VIDEO. Gers Pardoel krijgt eigen rubriekje op Qmusic (en dat klinkt zo)

Gers met Sam, Heidi en Wim van Qmusic.
Qmusic Gers met Sam, Heidi en Wim van Qmusic.
Gers Pardoel (37) heeft er een nieuwe job bij. Vanaf vandaag is hij elke woensdagochtend te horen in de Qmusic-ochtendshow bij Sam De Bruyn, Wim Oosterlinck en Heidi Van Tielen. Hij zal er elke week een eigen versie van een nummer uit de Favoriete 40 van Qmusic brengen. 

Gers trapte zijn nieuwe rubriek af met een eigen versie van het populaire nummer 'In My Mind' van Dynoro & Gigi D'Agostino, dat momenteel op nummer 1 staat in de Favoriete 40. Gers zette het nummer helemaal naar zijn hand in het Nederlands en was best nerveus voor zijn "eerste keer". "Ik ben benieuwd hoe ik het er zelf vanaf ga brengen. Ik ben nerveus, maar ik hoop dat jullie mijn versie ook top vinden. Ik heb een aantal keer geoefend, dus het komt goed!" Sam, Wim en Heidi waren alvast omvergeblazen: "Ik ben volledig verliefd", bekende Sam. Hoe het liedje klok, hoor je in onderstaande video.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Katinka Eeckhaut

    Weer een nummer 1hitje bij voor Gersje.... Super nummer...