Verrassing: Niels Destadsbader en Bazart treden vanavond ook op tijdens Rode Neuzen Dag XL

Niels Destadsbaeder tijdens de repetities van Rode Neuzen Dag XL in het Sportpaleis.
Niels Destadsbaeder tijdens de repetities van Rode Neuzen Dag XL in het Sportpaleis.
Niet één, maar twee grote verrassingen tijdens Rode Neuzen Dag XL vanavond. Hoewel we al wisten dat Niels Destadsbader samen met An Lemmens de show zal presenteren, zal hij ook zingen tijdens de uitzending!

Niet alleen Niels, maar ook Bazart, een groep die nog niet vooraf aangekondigd was voor de show, zal op het podium te zien zijn. 

Binnen enkele uren zullen fans beginnen toestromen aan het Antwerpse Sportpaleis, waar de grootste editie van Rode Neuzen Dag tot nu toe gehouden zal worden. Onder andere Jonas Van Geel, Koen Wauters, Laura Tesoro, Emma Bale en Gers Pardoel zijn ook van de partij. Vanavond komen we ook te weten hoeveel geld er de voorbije maanden werd ingezameld ten voordele van jongeren met psychische problemen. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.