Exclusief voor abonnees

U kent haar niet, maar uw tiener hangt aan haar lippen: alles wat u moet weten over duister wonderkind Billie Eilish (17)

Nee, van haar videoclips word je niet meteen vrolijk. In 'When The Party's Over' lopen er zwarte tranen over de wangen van Billie Eilish.
RV Nee, van haar videoclips word je niet meteen vrolijk. In 'When The Party's Over' lopen er zwarte tranen over de wangen van Billie Eilish.
De muziekwereld is in de ban van het duistere 'wonderkind' Billie Eilish (17). Ze schrijft al muziek sinds haar kinderjaren en bracht vorige week haar eerste album uit. 'When We All Fall Asleep, Where Do We Go?' werd meteen een hit en haalde in een paar dagen tijd bijna 400 miljoen streams per nummer. Maar wie is die mysterieuze zangeres waar uw tieners mee dwepen? Een gids voor volwassenen.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Katrien Van Vosselen

  Pfff weeral de zoveelste in een rij ... waar blijft eigenlijk het 'echte' talent?

 • Sam Van de Vyver

  Ze is geweldig!

 • Stephaan Van den Broeck

  De muziek valt best mee, maar de nummers die ik al heb gehoord zijn triest en zwartgallig (ook haar Micheal Jackson cover van Bad is me iets te donker). Iedere song zingt ze op dezelfde manier en dat wordt snel vrij saai. Een ideale soundtrack voor iedere puber die zich graag rondwentelt in zelfmedelijden en tristesse.

 • Nikolaas Bouman

  Goed in aandrachttrekken, dat geef ik haar na!

 • De Waen Luc

  weer een computer bewerkt stemmetje,,,man wat klinkt die slecht..en de "muziek" ? please