Testament Aretha Franklin gevonden tussen kussens op haar bank

The Queen of Soul overleed op 16 augustus 2018.
EPA The Queen of Soul overleed op 16 augustus 2018.
Er is een opmerkelijke vondst gedaan in het huis van de overleden soulzangeres Aretha Franklin. Page Six meldt dat er drie handgeschreven testamenten zijn gevonden, bijna een jaar nadat The Queen of Soul overleed aan de gevolgen van alvleesklierkanker.

Franklins advocaat meldt dat een van de drie testamenten gevonden werd tussen de kussens op een bank in haar huis. Dit document dateert uit 2014. De twee andere papieren dateren uit 2010 en waren opgeborgen in een afgesloten kast. Pas toen de sleutel daarvan gevonden werd, kwamen de testamenten bovendrijven.

Volgens David Bennett, de advocaat van Aretha, zijn sommige passages moeilijk te lezen, waardoor het lastig is te achterhalen wat de zangeres exact achterlaat en met name aan wie. Het is nog niet duidelijk of de gevonden documenten rechtsgeldig zijn.

De papieren zijn door Bennett ingeleverd bij de rechtbank van Michigan, nadat haar vier zonen eerst op de hoogte waren gesteld van de vondst. Franklin overleed op 16 augustus 2018.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Nicole Gyselinckx

    Daar werd ook niet goed gepoetst !

  • Patrick Vriends

    Nu pas gevonden toch wel heel bizar.