Taylor Swift zet nieuwe album dan toch op Spotify

Taylor Swift
Fans hebben er drie weken op moeten wachten, maar Taylor Swifts nieuwe album 'Reputation' is nu ook te beluisteren via de verschillende streamingdiensten. De plaat verscheen vannacht wereldwijd op Spotify, Apple Music, Google Play en Tidal.

De plaat, het langverwachte nieuwe album van Swift, kwam op 10 november uit. In eerste instantie werd gedacht dat de plaat een week later online zou verschijnen, maar dat bleef uit. In de Vlaamse Ultratop staat het album momenteel op plaats 3, maar met de nieuwe streamingcijfers zou het nog kunnen stijgen.

De drie weken die Taylor wachtte zijn er nog altijd veel minder dan bij Adele. Voor haar succesalbum '25' moesten fans ruim zeven maanden wachten voor de ster ze op streamingplatformen zette.

reputation

reputation, an album by Taylor Swift on Spotify
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.