Studio Brussel-dj BLACK MAMBA zegt optredens af door acute tinnitus: “Ik kan enkel in stilte afwachten”

Geert Van de Velde
Noena Eze, beter bekend als dj BLACK MAMBA, moet noodgedwongen al haar opdrachten voor de komende maand afzeggen. De muzikante is getroffen door acute tinnitus, ook wel oorsuizingen genoemd. Hierdoor kan ze haar beroep niet uitoefenen. “Ik kan enkel in stilte afwachten.”

De dj maakte het nieuws zelf bekend op Facebook en gaf ook wat meer uitleg op Studio Brussel. “Ik gebruik steeds op maat gemaakte oordoppen tijdens het draaien, maar toch is het mij overkomen. Het enige wat ik momenteel kan doen is mijn behandeling (een cortisonekuur en zuurstoftherapie, nvdr.) volgen en in stilte afwachten. Door de tinnitus zal ik al mijn bookings en radioshows bij Studio Brussel voor de komende maand moeten afzeggen”, klinkt het erg teneergeslagen. “Hopelijk zijn de oorsuizingen tijdelijk. De gedachte dat ik door het leven zou moeten met permanente tinnitus maakt me heel bang.” BLACK MAMBA heeft ondertussen een week stilte achter de rug. “Bid voor mijn oren en bescherm die van jou.”
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Kurt Cockaert

  Ik heb permanente tinitus. Geen lachertje. Bescherm aub je oren tegen lawaai. Tinitus wil je echt liever niet. Nooit kan ik genieten van volledige stilte.

 • Robin Geevels

  Deze kan blijvend zijn door harde muziek ik vrees dat je er mee gaat moeten leren leven oordoppen is voor geen gehoord schade op te lopen maar dat houdt niet altijd tinnitus tegen ik kan er van spreken heb al meer dan 24 jaar er bestaat geen middel tegen nog niet ze zijn hier zeer hard met bezig

 • Frederic Verdonck

  Je kan je hersenen herconditioneren, TRT noemt het, er zijn goede boeken over. het duurt maanden maar dan ben jer er voor 80% vanaf. Koffie en chocolade maken de tinnitus even luider. Bang zijn dat het blijft maakt het alleen maar erger.

 • Nawara nawashi

  Dank aan de "oortjes". Ik heb ook oorsuizingen. Dat is ondraaglijk. Ėėnmaal je dat hebt is dat voor altijd. Je geraakt er nooit meer vanaf. Ik begrijp niet dat ouders dat niet verbieden voor hun kinderen. Het is een aanslag op je levens kwaliteit.