Steven Tyler geeft update over zijn gezondheid na wilde geruchten

afp
"Ik heb absoluut geen hartaanval gehad." Dat zegt Steven Tyler, de zanger van Aerosmith op de website van de band. De Amerikaanse rockers moesten vorige week de laatste vier shows van hun tournee afzeggen vanwege gezondheidsklachten van Tyler.

Toen duidelijk werd dat er wat met de zanger was, gingen de wildste geruchten over Tyler. Die complimenteert de geruchtenverspreiders dan ook. "Jullie krijgen allemaal een 10+, maar ik ben niet ingestort en heb geen hartaanval gehad", schrijft hij. "Ik had een kwaaltje dat direct medische attentie nodig had en alleen mijn dokter in Amerika kon mij helpen."

Over de aard en de ernst van zijn kwaal zwijgt Tyler. Maar de zanger zegt wel dat hij niet in levensgevaar is. "Ik moest me alleen wel direct laten helpen", zegt hij. Verder is Tyler optimistisch over de toekomst. "Ik kom terug!" Ook vertelt hij dat hij het echt erg vindt dat de tour moest worden afgebroken. "Zo goed als nu hebben we nog nooit gespeeld." Over nieuwe tourdata is overigens nog niets bekendgemaakt.

gettyReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.