Stapt zanger Blink 182 nu uit de band of niet?

Tom DeLonge van Blink 182.
Alex Vanhee Tom DeLonge van Blink 182.
Het rommelt bij de punkband Blink 182. Als we de muzikanten Mark Hoppus en Travis Barker mogen geloven, hoort Tom DeLonge niet langer bij de groep. Zelf ontkent de zanger en gitarist het bericht.

Gisteren maakten Hoppus en Barker bekend dat DeLonge de groep "voor onbepaalde duur" zou verlaten. Blink 182 deelde mee dat Matt Skiba, gitarist en zanger van Alkaline Trio, de punkgroep zou versterken tijdens hun concert op Musink Festival in Californië.

"We waren helemaal klaar om op dit festival te spelen en om een nieuw album op te nemen, maar Tom bleef dat maar uitstellen zonder reden", zeiden Hoppus en Barker.

"Een week voor we de studio zouden ingaan, kregen we een mail van zijn manager waarin hij uitlegde dat Tom voor onbepaalde tijd niet langer zou deelnemen aan Blink 182-projecten, en in plaats daarvan wil focussen op zijn andere niet-muzikale uitdagingen.

"No hard feelings, maar de show moet doorgaan voor onze fans", klonk het bij de overige bandleden.

Maar volgens DeLonge klopt dat bericht niet. "Aan alle fans, ik ben helemaal niet met de band gestopt", zei hij op Facebook en Twitter. "Ik was eigenlijk net aan het bellen over een Blink 182-evenement in New York City toen al deze vreemde persberichten werden verstuurd. Blijkbaar waren die releases "goedgekeurd" door de band. Functioneren we slecht? Ja. But, Christ... #Awkward."

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.