Spice Girls-tickets meteen uitverkocht (en nu al aan woekerprijzen aangeboden online)

Photo News
Vanmorgen startte de ticketverkoop voor de nieuwe Spice Girls-tournee, en dat was een laaiend succes: volgens Britse media waren alle beschikbare kaartjes ‘in een paar minuten' de deur uit. Er werden meteen nieuwe data vrijgemaakt, maar toch worden heel wat tickets intussen al aan woekerprijzen doorverkocht online.

De ticketverkoop zorgde vanmorgen voor heel wat frustratie. Hoewel die normaal pas om 10.30 uur (plaatselijke tijd) zou starten, ging de virtuele wachtrij twee minuten eerder open. Heel wat fans klaagden online dat de site van Ticketmaster heel wat problemen ondervond, zoals tickets die verdwenen uit het winkelmandje en mensen die voortdurend uit de wachtrij vielen..

Omdat alle beschikbare tickets in een mum van tijd de deur uitwaren, werden er meteen nieuwe concerten toegevoegd aan de tournee. De Spice Girls zullen twee keer extra optreden in Manchester - de eerste halte van de tour - en twee keer extra in Londen - de laatste halte. In totaal bestaat de tournee nu uit tien optredens.

Ondanks de extra concerten - waarvoor nog kaarten beschikbaar zijn - circuleren heel wat tickets, die  beginnen aan 88 euro, nu al aan hoge prijzen op doorverkoopsites als Viagogo en Stubhub. Daar wordt meestal minstens het dubbele van de aankoopprijs gevraagd, en op sommige plaatsen wordt tot 1.000 pond (1.145 euro) gevraagd voor een staanplaats.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.