Slash betaalt ex-vrouw 6 miljoen dollar

Slash op het Download Festival in Madrid op 29 June 2018.
EPA Slash op het Download Festival in Madrid op 29 June 2018.
Guns N' Roses-gitarist Slash (53) en zijn vrouw Perla zijn na lang kibbelen officieel uit elkaar. Dinsdag bereikten de twee een akkoord over de scheidingsvoorwaarden, meldt TMZ.

Slash betaalt zijn ex in totaal 6,6 miljoen dollar (bijna 5,7 miljoen euro). Ook moet hij voor onbepaalde tijd nog eens 139.000 dollar (zo'n 120.000 euro) per maand ophoesten aan alimentatie. De muzikant mag al zijn gitaren houden, net als de rechten op zijn muziek en toekomstige inkomsten hieruit. Ook krijgt Slash het huis dat het stel had in Beverly Hills, Perla krijgt op haar beurt het andere huis in Los Angeles. Het voormalige stel heeft ook de talloze auto's onder elkaar verdeeld.

Slash en Perla trouwden in oktober 2001 in Hawaï. De twee hebben samen twee zonen van inmiddels 14 en 16 jaar. Even leek het er in 2010 al op dat het koppel zou scheiden. Slash diende toen al een aanvraag voor een scheiding in, maar trok die twee maanden later terug, nadat hij zijn huwelijksproblemen met zijn vrouw had uitgepraat. In 2014 klapte het huwelijk alsnog.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Amber Habex

  Ik vond ze een mooi koppel, maar bandmaat Duff en vrouw Susan doen mijn harten echt smelten

 • Dick van Aggelen

  Geef mij Et Si Tu Pars van Art Sullivan & Kiki maar.

 • James Vernailen

  ik snap nog steeds niet dat in een scheiding waarvoor hij al het geld verdiend heeft dat hij een stuk van zijn geld moet afgeven, zijn huizen en dan een immense som alimentatie.

 • Hanne Claes

  al dat geld en hij heeft nog geen van die lelijke tattoos laten overschilderen of verwijderen. Hoe cool Slash ook nog altijd is, zijn tatoeages zijn van afgrijselijke kwaliteit...