Sia is vrouwelijke recordhoudster op YouTube

EPA
Sia is de vrouwelijke artiest met de meeste video's die meer dan een miljard keer zijn bekeken. Dat meldden verschillende Amerikaanse media. De Australische singer-songwriter is met maar liefst vijf van haar nummers of liedjes waaraan ze heeft meegewerkt die magische grens gepasseerd.

Sia haalde dit record toen eerder deze week haar nummer ‘Elastic Heart’ de mijlpaal behaalde. Ook haar hits ‘Chandelier’, ‘Titanium’ en ‘Cheap Thrills’ werden massaal bekeken. Daarnaast bereikte ze met de door haar geschreven Rihanna-hit ‘Diamonds’ ruim 1,3 miljard kijkers.

De zangeres wordt op de voet gevolgd door Katy Perry en Taylor Swift. Zij hebben allebei vier video's die een miljard keer werden bekeken.

De best bekeken video van een artiest op YouTube staat momenteel op naam van Luis Fonsi met ‘Despacito’. Die clip werd ruim zes miljard keer aangeklikt.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.