She did it again: Britney Spears loopt twee minuten met een nipple slip op het podium

photo_news
Britney Spears ziet er op haar 36ste nog steeds geweldig uit. Ze werkt hard aan haar lichaam, en toont dat resultaat dan ook graag in strakke, sexy kostuums. Helaas zijn die niet altijd even stevig, zo bleek ook dit weekend weer. Vrijdagavond liep ze maar liefst twee minuten met een 'nipple slip' rond op het podium.

De 'Piece of Me'-tour van Britney hield vrijdag halt in Maryland, waar het fout liep tijdens het nummer 'Do Something'. Haar kleine zwarte beha bleek niet bestand tegen de energieke dansmoves en de blonde zangeres toonde iets meer van haar linkerborst dan de bedoeling was.

Britney zelf had duidelijk niets in de gaten, en ook de zes dansers die het nummer met haar brachten waren blind voor de 'nipple slip'. Het duurde maar liefst twee minuten voor de tepel weer netjes weggestopt werd.

Het is lang niet de eerste keer dat de garderobe van Britney het laat afweten. In 2006 kwam haar top bijvoorbeeld nog volledig los, waarna een danser haar een T-shirt gaf om haar te bedekken. 

Video: Oops! Britney Spears has a wardrobe malfunction on stage | Daily Mail Online

Oops! Britney Spears has a wardrobe malfunction while on stage in Las Vegas. Britney's slip occurs in the middle of her 'Freakshow' performance. The malfunction goes unnoticed for the rest of the song.
28 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • didier de coster

  velen jaloers hier , tof kind

 • Gert Van Lancker

  Heb je al eens gezien wat ze voor de rest aanheeft?

 • Marcel Vanalderweireldt

  En is de wereld gestopt met draaien daardoor? Wat een flauwe zever. Ga naar het naaktstrand van Bredene en je ziet tepels bij de vleet!

 • Febe Chapin

  Oops ze heeft weer aandacht en geld nodig..

 • Jeanne Helsen

  Wat een preuters zeg, wat is er mis met een tepel. Alleen oversexte personen zullen hier, zoals we kunnen zien, sensureren. Want, a ja, zij zijn de beschermers van de goede zeden, maar zoals zo vaak... kijk niet te diep of ze worden ontmaskerd.