Shakira annuleert concert om stemproblemen

EPA
Shakira heeft noodgedwongen het eerste concert van haar wereldtournee moeten annuleren. De populaire Colombiaanse zangeres zou de tour woensdag aftrappen me een optreden in Keulen, maar kampt met stemproblemen.

De 40-jarige Shakira maakte het spijtige nieuws zelf bekend via haar website. "Tijdens de laatste dagen van de repetities heb ik jammer genoeg mijn stembanden geforceerd. Mijn artsen hebben mij aangeraden om voorlopig niet te zingen om erger te voorkomen", schrijft ze in een verklaring. "Ik ben er kapot van dat ik nu de eerste show in Keulen moet missen."

Shakira focust zich nu op haar show van vrijdag in Parijs. Ze hoopt tegen dan weer hersteld te zijn. De zangeres liet verder weten van plan te zijn op een later moment terug te keren naar Keulen. Shakira stopt ook in ons land: op 12 november staat ze op de planken van het Sportpaleis. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.