Scala mag weer optreden en staat op podium tijdens Arena Zomerconcerten

Scala en Kolacny Brothers treden op tijdens de Arena Zomerconcerten.
Nathan Dobbelaere Scala en Kolacny Brothers treden op tijdens de Arena Zomerconcerten.
Groot nieuws voor het wereldbekende meisjeskoor Scala: op zaterdag 18 juli mogen ze op het podium van de Arena Zomerconcerten in de Ghelamco Arena in Gent staan. Het is al van maart, net voor de lockdown, geleden dat ze nog een concert gaven.

Scala kreeg officieel toezegging dat zij opnieuw mogen optreden, mits de nodige veiligheidsmaatregelen. Voor de koren geldt immers een speciale regeling wegens een specifiek risico op verspreiding van Covid-19. Lang zal het koor niet op zich laten wachten: op zaterdag 18 juli staat Scala, onder leiding van Kolacny Brothers, op het podium in de Ghelamco Arena.

“Wij kijken enorm uit naar 18 juli. Voor ons betekent dit - eindelijk - de lang voorbereide en met experten besproken heropstart van Scala, en dit na 4 maanden volledige stilte. Geen repetities, geen optredens… Wij gaan voor het publiek in Gent dé hoogtepunten uit de voorbije Meisjesnamentournee brengen samen met de gekende Scalaklassiekers”, zegt Steven Kolacny.

Line-up

De organisatie van de Arena Zomerconcerten werkt druk aan het tweede deel van de line-up, voor de periode van 27 juli tot 7 augustus. Die zullen ze bekendmaken op donderdag 2 juli. Aangezien de capaciteit van deze outdoor concerten kan worden verhoogd naar 400, en vanaf 1 augustus naar 800 plaatsen, beloven de organisatoren nog enkele grote namen te presenteren. De lancering van de eerste golf van de line-up was alvast een enorm succes. Nog diezelfde avond waren de eerste concerten, van onder andere Mama’s Jasje, The Starlings en Stan van Samang, helemaal uitverkocht. Dankzij de vernieuwde capaciteit, zijn daarvoor nu opnieuw tickets te koop.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.