Sam Smith brengt nieuwe single ‘To Die For’ uit en hint naar samenwerking met Demi Lovato

Sam Smith Demi Lovato
AP/Photo News Sam Smith Demi Lovato
Sam Smith heeft z’n langverwachte nieuwe single ‘To Die For’ uitgebracht. Donderdag maakte de 27-jarige zanger nog bekend dat er een nieuw album aankomt, en daar kunnen fans nu alvast een stukje van horen.

‘To Die For’ wordt vergezeld door een - volgens sommige Twitteraars - creepy videoclip met mannequinhoofden. De zanger lanceerde ook een pop-upwinkel in Londen waar hij de videoclip namaakte, de enge hoofden incluis. De scène moet eigenlijk een pruikenwinkel voorstellen, maar het is vooral een slimme marketingstunt van de zanger, want er zaten enkele mysteries aan verbonden.

(Lees verder onder tweet.)

In die shop zat ook een hint verborgen, want één van paspoppen was vernoemd naar zangeres Demi Lovato. Het duurde dan ook niet lang voor fans een speurtocht begonnen naar meer hints. Zo vonden ze op het internet dat Lovato credits krijgt als schrijver voor één van de nieuwe liedjes op het aankomende album. Of dat ook wilt zeggen dat ze te horen zal zijn, is niet duidelijk.

Het nieuwe album van Sam Smith verschijnt op 1 mei.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.