Rolling Stones zeggen tour af door gezondheidsproblemen Mick Jagger

AP
De Rolling Stones hebben een tour door Noord-Amerika afgezegd. Zanger Mick Jagger moet van de dokter behandeld worden. Wat er precies scheelt, is niet meegedeeld.

Jagger kan volgens zijn dokter volledig herstellen, maar een tour van zeventien concerten past daar niet bij. De zanger verontschuldigt zich daar op Twitter voor en zegt heel teleurgesteld te zijn.

De reeks concerten zou 20 april in Miami beginnen en 29 juli worden afgerond op een evenement 85 kilometer ten noorden van Toronto.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Paul Janssens

  Top rock,heel wat anders dan de brol die ze nu maken.

 • Norbert Corten

  Veel beterschap gewenst ouwe rocker.

 • Fred Bompans

  Hij moet behandeld worden, maar hij is daarom nog niet afgeschreven hoor, zoals sommigen hier insinueren. Binnen enkele weken staat hij er weer in volle glorie. Wedden ? Rock and roll will never die, en Mick Jagger ook niet !

 • Ronny Van Looy

  Beste mensen, niet vergeten dat Mick Jagger ondertussen 76 jaar oud is, dus aan dit verhaal komt ook ooit een einde, alhoewel ik hem nog vele jaren toewens kan het wel zijn dat we binnen een bepaalde tijd het nieuws zullen ontvangen dat Mick er niet meer is, voor de fans weer voorbereid. Heb zelf 14 vinyl albums in mijn platen collectie van de Rolling Stones teken.

 • Yves Steenssens

  Ja, hoe Mick in Cuba nog over dat podium rende was indrukwekkend ….een jaar of twee geleden...…….Niks blijft duren , op deze kluit …..