Resultaten ‘De Tijdloze’ van Studio Brussel nu al gelekt

Pearl Jam op Werchter. De groep stond vorig jaar op de eerste plaats in ‘De Tijdloze’.
Stefaan Temmerman Pearl Jam op Werchter. De groep stond vorig jaar op de eerste plaats in ‘De Tijdloze’.
Enkele grote fans van ‘De Tijdloze’ op Studio Brussel weten nu al wie straks als winnaar uit de bus zal komen. Dat komt door een publicatiefoutje van de VRT, die de lijst eind vorige week al even online zette.

Normaal gezien mogen we straks om 20u00 pas horen wie er op de eerste plek komt te staan, maar ondertussen is de top al in omloop. 

“Bij het klaarzetten van de resultaten is er iets fout gelopen en is de lijst van 2018 een klein uurtje zichtbaar geweest op de site”, verklaar VRT-woordvoerder Hans Van Goethem in Het Nieuwsblad. “Een handvol diehard-fans van De Tijdloze hebben dat gezien. Maar we merken dat die fans elkaar op het hart drukken om de lijst niet verder te verspreiden, zodat ze de pret niet bederven.”

Wie er uiteindelijk zal winnen, geven we dus nog niet prijs. Vorig jaar stond Pearl Jam op nummer 1, met het nummer ‘Black’. Gorki bemachtigde de 2de plaats met ‘Mia’, en Nirvana landde op 3 met ‘Smells Like Teen Spirit’. 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Tom Den Haese

  Maar banee, ikzelf ben 18 jaar en geniet ten volle van de tijdloze, ik stem er al 3 jaar op en mijn favoriete klassiekers zijn Gorillaz, dEUS en Goose. Je kan ook zien dat er een generatieswitch bij komt kijken, want er zit wel degelijk hip-hop in de lijst! Vrolijk eindejaar iedereen :)

 • Wim Vabadus

  Excuseer, 30 of 40 jaar ouder.... Ik heb radio Paradise geruild met STUBRU. Geen reclame, geen commerciële plaatjes Gewoonweg zaaaaaaaaaaalig.

 • Jurgen Latet

  Gewoon de beste muziek de andere komen nu eenmaal juist te kort, daarom niet minder goed wand ik hhor alles wat goed is graag.

 • Muu Muufley

  Die tijdloze is een saaie lijst. Enorm voorspelbaar, altijd dezelfde liedjes aan de top en altijd liedjes die rot grijs gedraaid zijn.Het verdere probleem is dat het een StuBru lijst is wat betekent dat het dan nog eens overmatig gedomineerd is door rock en pop muziek. Hip Hop, dance en electronische muziek zijn fel in de minderheid. Kortom saaie, grijze lijst vooral goed voor veertigers en ouder.