Regi verbreekt eigen nummer één-record met ‘Kom Wat Dichterbij’

Photo News
Al voor de achtste week prijkt Regi (44) bovenaan de Ultratop 50 met ‘Kom wat dichterbij’, de hitsingle uit ‘Liefde voor Muziek’. Daarmee breekt hij een persoonlijk record, want nog nooit eerder stond hij zo lang op één.

Het succes van ‘Kom Wat Dichterbij’ lijkt niet te stoppen. De hitsingle, die Regi maakte tijdens zijn deelname aan ‘Liefde voor Muziek’, staat al voor de achtste week bovenaan de Ultratop 50. Daarmee doet hij het beter dan ‘Ellie’, waarmee de dj zeven weken op één wist te blijven plakken. 

Samen met drie hits op eigen naam en vier singles met Milk Inc. stond Regi al zo’n 26 weken op de eerste plaats. Of daar nog een week bijkomt, zal afhangen van ‘Savage Love’, de bekende TikTok-single van Jason Derulo, die naar 2 is gestegen in de hitlijst.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Angelo Cabooter

    Hupla, hier is er al iemand die denkt dat hij het beter kan dan hem. Maak zelf eens een liedje, en kijk als je aan de top geraakt.

  • Frans Van Hoyweghen

    Hoe kun je dat mooi vinden, de woorden zelfs de melodie trekt op niets.