Regi brengt binnenkort nieuw solo-album uit

Regi op het Gala van de Gouden K's met Jake Reese en Olivia Trappeniers.
Kristof Ghyselinck Regi op het Gala van de Gouden K's met Jake Reese en Olivia Trappeniers.
Het was een tijdje wat kalmer rond Regi (43), maar nu staat er een drukke periode voor de boeg. Niet alleen is hij binnenkort te zien in het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’, maar rond diezelfde periode zal hij ook zijn nieuwe solo-album uitbrengen. Dat vertelt hij aan Showbizzsite. 

“Ik weet echt niet meer waar mijn hoofd staat”, vertelt een glimlachende Regi. “Ik heb heel hard gewerkt aan ‘Liefde voor Muziek’, dat er binnenkort aan komt, en in diezelfde periode breng ik ook een volledig nieuw Regi-soloalbum uit. Daar ben ik nu toch al zo’n twee jaar aan bezig. Ik heb mezelf te pletter gewerkt en kan niet wachten tot het allemaal begint.” 

En bij een nieuw album hoort ook een nieuwe tournee. “De rest van het jaar wordt het spelen, hé", lacht Regi. “Van Tomorrowland tot bij wijze van spreken in je eigen straat, je zal me wel ergens tegenkomen.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.