Radiozender Nostalgie voert veranderingen door

Björn Verhoeven, Leen Demaré, Astrid Philips en Herbert Bruynseels
Nostalgie Björn Verhoeven, Leen Demaré, Astrid Philips en Herbert Bruynseels
Wanneer volgende week maandag het nieuwe radioseizoen begint, zullen de luisteraars van Nostalgie enkele veranderingen te horen krijgen. Zo start de ochtendshow een uurtje vroeger en krijgen ook Leen Demaré en Björn Verhoeven een nieuw plekje in de programmering. 

‘De Vroegste Ochtendshow van Vlaanderen’, zo heet de nieuwe ochtendshow van Nostalgie. Toepasselijk, want Herbert Bruynseels en Astrid Philips zullen van 5 uur ‘s morgens tot 9 uur presenteren - een uurtje vroeger dan de andere ochtendshows dus. Het vroege uur is alvast geen probleem, denkt Astrid. “Om half 4 in de ochtend die wekker horen, is zo vroeg dat er geen ruimte meer overblijft voor mijn ochtendhumeur. Eens ik de studio induik weet ik ook meteen dat het het helemaal waard is.”

Het namiddagblok tussen 16u en 19u bij Nostalgie wordt voortaan gepresenteerd door Bjorn Verhoeven, die dit jaar z'n 25ste jaar als radio-DJ viert. “De missie van Nostalgie is je door de dag heen helpen, het liefst met een grote glimlach op je gezicht", legt Bjorn uit. “Dat ‘feel good’-gevoel is waar ik voor sta. Ik wil dat je na een zware werkdag alle stress kan loslaten en niet anders kan dan lekker meekwelen - uiteraard met de muziek die je al je hele leven graag hoort.”

Ook Leen Demaré, die in mei al even kwam proefdraaien, zit vanaf maandag 17 augustus vast in de weekprogrammering van Nostalgie. Zij presenteert tussen 19u en 22u het programma ‘Lena Lena’. “Het wordt een programma waarin ruimte is voor muziek die je al in tijden niet meer hebt gehoord, classics die je laten mijmeren over vroegere dagen en die mooie herinneringen naar boven brengen”, klinkt het. “Elke muziekliefhebber zal zich op zijn plaats voelen bij mij en wordt getrakteerd op liedjes waarmee ik ook zelf een persoonlijke band heb.”
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Koen Claessens

  Muziek van Nostalgie is top, maar het gezever wordt hoe langer hoe erger. Geef Leen, Björn en Evie een boek kaarten en snoer ze de mond... dan komt het terug goed bij Nostalgie!

 • glenn wouters

  Nu nog gewoon zwijgen, geen spelletjes en alleen muziek draaien. Dan zouden ze pas op de goede weg zijn.

 • Johannes Martens

  Zonde, het was net even goed op Nostalgie. Jammer dat ze alles wat men bij Joe beu is tegenwoordig binnenhalen. Leen Demaré is anno 2020 zeker geen toegevoegde waarde meer, zij zou eigenlijk beter met pensioen gaan. En Björn Verhoeven denkt dat hij nog op Radio Veronica in de jaren '80 zit. Zijn egotripperij en fake-lachjes zijn absoluut geen meerwaarde, integendeel. Zeer irritant om naar te luisteren! Beetje gemiste kans dit...

 • Jan Verbraeken

  Ze zijn sterk bezig bij Nostalgie,leuke muziekjes die je op andere zenders niet hoort.ik ben van Joe afgestapt na de grote schoonmaak en nieuw zendschema begin dit jaar en kan me goed vinden bij Nostalgie.