QUIZ. 20 jaar na haar debuutalbum: hoe goed ken jij Britneys songteksten?

rv
Het is moeilijk om te geloven, maar ‘... Baby One More Time’, het debuutalbum van popprinses Britney Spears bestaat al 20 jaar. De zangeres was amper 17 toen de plaat uitkwam, met daarop hits als ‘(You Drive Me) Crazy’ en debuutsingle ‘Baby One More Time’. Haar album ging wereldwijd meer dan 32 miljoen keer over de toonbank. Tijd om eens te kijken hoe goed je haar nummers nog kent. 

Op Instagram blikt Spears terug op de voorbije twintig jaar. “Dit was zonder enige twijfel de reis van mijn leven, vol ups en downs, maar ik ben dankbaar voor elke seconde”, schrijft ze. “Het was geweldig om jullie allemaal te leren kennen, en het heeft het allemaal waard gemaakt. Bedankt voor alle steun de afgelopen 20 jaar. Ik ben echt gezegend.”  Dat de zangeres een hobbelig parcours afgelegd heeft, is wel het minste dat je kan zeggen. Na de initiële successen in de jaren ‘90 en 2000, begon het in 2006-2007 fout te gaan. Na de geboorte van haar kinderen stortte ze in, met als meest publieke uiting het befaamde moment waarop ze haar haren afschoor. Maar ze slaagde erin om er weer bovenop te komen, met een jarenlange concertreeks in Las Vegas als kroon op de taart. 

De komende tijd zal het echter opnieuw wat stiller worden rond de zangeres. Ze wil haar familie bijstaan nu haar vader met ernstige gezondheidsproblemen kampt. Daarom zegde ze een geplande concertreeks in Las Vegas af. Naar verluidt werkte Spears ook aan haar tiende studioalbum. Verwacht wordt dat ze zeker een half jaar pauze zal nemen. 

Een echte fan? Vul Britneys songteksten aan in onze quiz!
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.