Postuum album Johnny Hallyday volgende maand in de rekken

AFP
Het laatste en postume album van de Frans-Belgische oerrocker Johnny Hallyday verschijnt op 19 oktober bij Warner en zal de naam "Mon pays, c'est l'amour" dragen. Dat hebben verschillende Franse media donderdag gemeld.

Jean-Philippe Smet overleed op 5 december 2017 op 74-jarige leeftijd. Hij heeft in zijn carrière zeker 110 miljoen platen verkocht. Zijn laatste is zijn 51ste album. Het is in de laatste maanden van zijn leven opgenomen.

Het was ook voorwerp van het dispuut tussen de kinderen van de rocker omtrent zijn nalatenschap. Het album omvat tien liedjes: "Made in rock n roll", "Mon pays, c'est l'amour", "L'Amérique de William", "4m2", "Back in L.A.", "J'en parlerai au diable", "Pardonne-moi", "Je ne suis qu'un homme", "Tomber encore" en "Un enfant du siècle".
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • valerie gyssens

    Mis je zo....