P!nk onder de indruk van Belgische tekenares

Instagram
Instagram Instagram

Artieste Eva Mouton is dolgelukkig, en daar heeft de Belgische ook alle reden toe. Niemand minder dan zangeres P!nk heeft zich dan ook geuit als fan van haar tekenwerk.

Naar aanleiding van de release van ‘Beautiful Trauma’, het nieuwe album van P!nk, ontwierp tekenares Eva de meest iconische albumhoezen van de Amerikaanse zangeres in haar eigen stijl. 

Mét succes! Want ook P!nk zelf zag de kunstwerken, en deelde er zelfs ééntje op haar Facebookpagina. "België! Check zeker de tekening van kunstenaar Eva Mouton", postte P!nk. 

Mouton is vanzelfsprekend apetrots. “P!nk was in mijn tienerjaren echt mijn jeugdidool. Op mijn 15de kon ik al haar teksten meezingen (of brullen), en dat kan ik eigenlijk vandaag, een half leven later, nog steeds. Sowieso één van de leukste opdrachten die ik dit jaar heb mogen doen. Dat staat vast”, zegt Eva.

Dit bericht deelde P!nk op haar Facebookpagina, die meer dan 32.000.000 volgers heeft.
rv Dit bericht deelde P!nk op haar Facebookpagina, die meer dan 32.000.000 volgers heeft.

Eva Mouton studeerde in 2009 af in de richting Beeldende kunst aan Sint-Lucas in Gent. Sindsdien werkt ze als freelance illustrator. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.