Ozzy Osbourne zegt Europese concerten af

Ozzy Osbourne.
EPA Ozzy Osbourne.
Een ontsteking van de luchtwegen gooit roet in het eten voor het Europese gedeelte van de tournee van Ozzy Osbourne. De concerten worden volgens Rolling Stone uitgesteld.

België stond niet op het programma van de rocker, die wel onder meer Londen, München, Berlijn en Manchester zou aandoen. De Europese concerten zouden normaal gezien vandaag beginnen, maar de eerste vier optredens werden afgelopen weekend al gecanceld.

In een verklaring zegt Ozzy dat hij er kapot van is dat hij zijn fans moet teleurstellen. "Ik wil mijn excuses aanbieden aan al mijn fans die al jaren zo loyaal zijn en aan mijn band, crew en Judas Priest", aldus de zanger, die de Britse metalband had geboekt als voorprogramma.

Volgens de rocker ziet het er naar uit dat de concerten in september worden ingehaald.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.