Ozzy Osbourne komt op zijn stappen terug: “Ik denk nog lang niet aan stoppen”

Ozzy Osbourne stopt toch niet met touren.
EPA Ozzy Osbourne stopt toch niet met touren.
Hoewel hij onlangs 70 jaar is geworden, is Ozzy Osbourne geenszins van plan zijn microfoon aan de wilgen te hangen. De Britse rocker heeft zijn fans laten weten dat hij nog wel een poosje doorgaat, ondanks het feit dat zijn huidige tour de naam No More Tours draagt. 

“Mensen hebben dat helemaal verkeerd begrepen. Die show had eigenlijk ‘Ozzy Osbourne doet het iets rustiger aan’ moeten heten. Wat ik daarmee bedoel is dat ik niet start met een tournee op 1 januari en eindig op 31 december. Ik reis en tour nog steeds veel, alleen niet meer zo veel als vroeger,” aldus Ozzy.

Osbourne maakt zich op voor de feestdagen met zijn familie en heeft een pauze hard nodig. “Anders zou ik dood in een hotelkamer gevonden worden,” grapte de rocker, verwijzend naar zijn drukke schema. “Ik heb kleinkinderen en wil het daarom iets rustiger aan doen dan voorheen. Ik doe wat shows in Las Vegas, maar zal zeker nooit stoppen, daar kunnen de fans van op aan.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Mark Hersens

    Ik heb veel respect voor wat hij (en zijn band) betekent heeft voor de muziek, maar het optreden dat ik gezien heb op Graspop was niet goed. De filmpjes achteraf waren gewoon komisch om terug te zien, zo vals. En hij mag zijn gitarist op zijn twee knieën bedanken: die heeft een solo van een kwartier uit zijn vingers geperst zodat een sanitaire stop mogelijk was 'vermoeden we'.