Operazangeres Maria verbijstert haar collega's als grofgebekte rapper

Een opmerkelijke verschijning vorige week in 'Beste Zangers', het Nederlandse programma waarop 'Liefde Voor Muziek' gebaseerd is. Operazangeres Maria Fiselier, een normaal lieflijke vocaliste, transformeerde voor haar vertolking van het Eminem-lied 'Lose Yourself'  tot een grofgebekte rapper, compleet met termen als 'dope' en 'motherfucking'. Haar collega's geloofden hun ogen niet.

Het populaire NPO 1-programma, waarin artiesten elkaars nummers zingen, stond in het teken van YouTube-ster Davina Michelle (22). Een aparte gewaarwording voor haar collega's, aangezien Davina zelf voornamelijk bekend is van haar covers van andere artiesten. Aan het einde van de aflevering volgde er een fikse verrassing: Maria Fiselier hing haar operamicrofoon tijdelijk aan de wilgen om de rapper in zichzelf naar boven te halen. Tegen het einde van het lied stonden alle collega's juichend en onder de indruk te dansen.

Zo makkelijk als het leek, was het voor Maria overigens niet. Na haar optreden gaf ze toe urenlang te hebben 'gestudeerd', bijvoorbeeld op de tekst en de beste tijdstippen om adem te halen.

Maria als rapper in Beste Zangers.
NPO Maria als rapper in Beste Zangers.2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Gino Denil

    Uitbrengen. Wordt een hit.

  • Verstraeten Dirk

    Super tis te hopen da MM samen iets met haar gaat doen.. .super graaf